Българското председателство на Съвета на ЕС – предмет на дискусия за периферните райони на Столична общинаПредишна статия
ЕТО КОИ ЩЕ СА НОВИТЕ ПРОДУКТИ НА APPLEСледваща статия
Горещи новини

19/04/19

КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ ПУСКА НА ПАЗАРА НОВА МАРКА БЕЗАЛКОХОЛНА БИРА BIRELL

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Birell

Live More.Birell. е слоганът на новата марка

Пивоварната компания обяви лансирането на нов бранд в своето портфолио – безалкохолната бира Birell. България е един от двата пазара на Карлсберг Груп, заедно с Полша, който пилотно ще предложи на местния пазар Birell в два стила, а по-късно, през 2019 година, ще бъде представена и в други държави.

Birell Pilsner – лагер бира с наситен житен характер, добре балансирани плодови нотки и лек, дълготраен малцов вкус; и Birell Belgian Wit с характерен екзотичен плодов вкус, хлебни нотки с дълготраен плодов и леко горчив послевкус.

Благодарение на голямото търсене от страна на потребителите, категорията на безалкохолните бири (БАБ) бележи ръст с 90% в световен мащаб през последните десет години. В Карлсберг Груп ръстът в обем на безалкохолните бири през първото тримесечие на 2018 година е 23% – сравнено със същия период на предходната година – според Финансовия доклад на компанията, който бе публикуван на 01.05.2018 година. В България този сегмент се развива с още по-големи темпове, като по данни на агенция Nielsen за първите пет месеца на годината безалкохолните пива са нарастнали в обем с 38% (спрямо същия период на 2017г.)

Разработена специално като безалкохолна бира, Birell предоставя същите плътност, вкус, пяна и най-важното – страхотен вкус, които потребителите очакват от обикновената бира, но без алкохол.  Birell се произвежда от съставки с естествен произход (ечемик, пшеница, хмел, вода), без изкуствени оцветители и консерванти. Няма добавена захар, освен естествената, която се съдържа в житните култури. Birell съдържа по-малко калории от обикновената бира и има изотонични свойства, което я прави идеалната освежителна напитка за активните хора.

Позиционирана като позитивен и вдъхновяващ избор за потребителите, които водят активен начин на живот и не искат да бъдат ограничавани при избора на напитка, тази безалкохолна бира от ново поколение предизвиква представите за вкуса на бирата. Тя поставя началото на нов начин на мислене и нова категория с възможности за развитие.

„Безалкохолната категория се развива стремително през последните години, тъй като потребителите  все повече се интересуват от качеството на храните и напитките, които консумират. В следствие на това повече хора избират безалкохолните напитки, но, от друга страна, не искат изборът им да бъде ограничен само до водата и обикновените безалкохолни напитки. Потребителите имат нужда от по-широк кръг от освежаващи и вкусни напитки. Ето защо създадохме безалкохолна бира, която е безкомпромисна по отношение на вкуса, качеството и удоволствието, което предоставя”, споделя Радостина Гарибска, Бранд мениджър на Birell.

“Карлсберг България е лидер в бирения бранш и ние сме длъжни да предложим на потребителите продукти, които отговарят на модерните тенденции и търсения. С представянето на Birell в портфолиото на Карлсберг България се съсредоточаваме още повече върху пивоварството за по-добро бъдеще – устойчиво и иновативно. Като предоставяме на клиентите възможност да се наслаждават на безалкохолна бира със страхотен вкус, целим да ги вдъхновим да живеят пълноценно и активно”, допълва Теодор Несторов, Маркетинг директор на Карлсберг България.

Комуникационната кампания зад Birell е разработена изцяло от българския екип на Карлсберг България и от българска творческа агенция – Ноубъл Графикс – а ще се ползва на всички пазари от глобалната компания, които включват Birell в своето портфолио.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930