VIVACOM започва да предлага услугата eSIMПредишна статия
Дружествата на KBC Груп намаляват въглеродния си отпечатък до 0 през 2050 г.Следваща статия
Горещи новини

27/09/20

Делойт обяви финалните резултати от класацията Technology Fast 500TM

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
1

Ботрон Софтуер Солюшънс ООД, Аксидиа АД и Скейл Фокус са трите български компании, класирали се сред най-бързо растящите 500 фирми в секторите технологии, медии, телекомуникации, науки за живота и енергетика според класацията на Делойт Technology Fast 500TM за Европа, Близкия Изток и Африка.

Британската Revolut води ранкинга. „При основаването на Revolut през 2015 г., имахме визия да изградим устойчива, дигитална алтернатива на традиционните големи банки. Нашата мисия сега е да помогнем клиентите ни да подобрят финансовото си състояние, да им дадем възможност за по-голям контрол и да насърчим финансовото сближаване в общностите, в които работим“, сподели Ник Сторонски, основател и изпълнителен директор на Revolut.

"Радваме се да бъдем начело на класацията. 12 милиона души сега използват Revolut за управление и подобряване на финансите си. Нашият растеж засилва тезата, че хората търсят алтернативни начини да управляват парите си." – допълни още той.

Трите български компании – финалисти, се класират на 267 (Ботрон Софтуер Солюшънс ООД), 382 (Аксидиа АД) и 466 (Скейл Фокус АД) място, постигайки съответно растеж от 503%, 280% и 185%, което само по себе си свидетелства за тяхното интензивно развитие и обещаващи перспективи.

„Поздравления на тазгодишните победители за постигнатите резултати“, заяви Силвия Пенева – управляващ съдружник на Делойт България. „Тъй като технологиите в наши дни ежедневно трансформират всеки аспект от това как живеем и работим, иновативните компании ще продължат да бъдат търсени и отличавани за техните постижения. Техните идеи и разработки ще оказват положително въздействие върху нашия свят за години напред. Ролята им сега е особено важна, защото технологичните им умения ще имат голямо значение за това как всички ние ще се справим с кризата с COVID-19. Ето защо е важно да познаваме тези компании“- допълни още тя.

 „Наличието на български фирми в класацията само по себе си свидетелства за това, че нашите компании могат да бъдат сред лидерите в технологичните индустрии, наред с фирми от Великобритания, Германия и Холандия. Надяваме се, че те ще успеят да запазят своя темп на растеж и през тази година, въпреки предизвикателствата, които COVID-19 постави пред бизнеса в световен мащаб. Надяваме се и да видим още по-голям брой български компании сред отличените в следващото издание на класацията.“ – подчерта Александър Захариев – лидер на Technology Fast 500 за България.

Пълен списък на класиралите се компании е достъпен на: www.deloitte.com/fast500emea.

Географски преглед на финалисите

Победителите за 2019 г. са компании от 22 държави със среден ръст от 1 258% в сравнение с 969% за 2018.

Обединеното кралство е с най-много победители в класацията Technology Fast 500, a Холандия има втория най-голям брой победители. Другите най-добре представени държави са Германия, Швеция и Белгия.

Класирането беше затворено на 30 април 2020 г. и се основава на наличната финансова информация за периода 2015 г. и 2018 г. (Данните не са коригирани въз основа на въздействието на COVID-19 и състоянието на изброените компании може да се е променило оттогава.)

За класацията на Делойт 2019 Technology Fast 500 (Европа, Близкия изток и Африка)

Програмата Deloitte Technology Fast 500™ за Европа, Близкия изток и Африка е обективна класация по сектори с фокус върху технологичната екосистема. Тя отличава технологичните компании, които са постигнали най-бързите темпове на растеж на приходите в Европа, Близкия Изток и Африка през последните четири години.

Програмата се подкрепя от регионалните инициативи на Deloitte Technology Fast 50, които класират високотехнологичните компании по местоположение или конкретно определен географски район. Повече информация за програмата можете да намерите на www.deloitte.com/fast500emea.

За Делойт

В настоящото прессъобщение препратките към Делойт се отнасят за едно или повече от дружествата на Делойт Туш Томацу Лимитид („ДТТЛ“), частно дружество от Обединеното кралство, и неговата мрежа от фирми-членове, всяка от които е юридически отделна и независима организация. Моля, вижте deloitte.com/about за подробно описание на правната структура на ДТТЛ и неговите дружества членове.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

септември 2020
П В С Ч П С Н
« авг    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930