РЕВОЛЮЦИЯ НА УМЕНИЯТАПредишна статия
М.А.С. ОТВАРЯ СВОЯ НОВ МАГАЗИН В PARADISE CENTER ПРЕЗ ПРОЛЕТТАСледваща статия
Горещи новини

24/10/20

"АКТИВИА" ВДЪХНОВЯВА БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА ДА БЪДЕ В СИНХРОН СЪС СЕБЕ СИ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Activia_InSync_Photo 2

„Живей InSync“ е призивът на „Активиа“ към българската жена в най-новата кампания на марката. Неин основен фокус е развитието на дамите в личен и професионален план с основен акцент върху тяхната вътрешна хармония със себе си. „Активиа“ е с нов, елегантен дизайн и се посвещава на каузата да покаже възможностите на всяка жена в процеса на осъществяване на нейните цели, сбъдване на нейните мечти и превръщането й в човека, когото винаги е искала да бъде.
Потенциала, който се крие във всяка една жена бе тема на дискусията, в която взеха участие Даниела Узунова – директор на "Данон" за страната, Мадлен Алгафари – психотелесен терапевт и писател, Лили Стефанова – ТВ водеща и фитнес инструктор. Водещ на дискусията за вдъхновяващите женски практики беше известната българска актриса Силвия Лулчева, която сподели опит от своето лично и професионално израстване. Повреме на сдискусията бяха повдигнати въпросите за:
В синхрон със себе си ли е българската жена?
Самокритичността – приятел или враг на жената?
Къде е балансът между личен и професионален живот?
Как можем да развием своя потенциал?
"Да живееш InSync със себе си означава да бъдеш автентичен и да комуникираш еднакво добре със своето тяло, съзнание и душа – обясни посланикът на кампанията – Мадлен Алгафари. – Връзката ни със самите себе си и с околния свят е ключова, за да бъдем здрави, да се чувстваме пълноценни и да се развиваме позитивно."
Лили Стефанова разкри колко е важно да бъдеш последователен и в хармония със себе си, за да постигнеш своите цели. „Малките стъпки и постоянството ни водят до далечните ни цели“, сподели тя.

Бяха съобщени й резултатите от световното проучване на „Активиа“, проведено от Google и GlobalWebIndex сред близо 15 000 респонденти на възраст от 25 до 55 години. Според изследването, ефектът, който т. нар. вътрешна самокритика може да има върху всяка жена, когато не е управляванa градивно, се вижда ясно в разликата между това тя да разгръща потенциала си или да се отдръпва от възможностите, които я заобикалят. „Вътрешната самокритика“ е съществена част от живота на всяка жена и би могла да играе конструктивна роля, като я предизвиква към позитивна промяна.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

октомври 2020
П В С Ч П С Н
« сеп    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031