Какво да правим при закъснял или отменен полет - съветите на специалиститеПредишна статия
Най-интересните акценти от най-голямото геймърско изложение GamescomСледваща статия
Горещи новини

28/10/20

Сен Гобен Констракшън Продъктс България управлява бизнеса си с ERP решение от Тим ВИЖЪН България

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
zx860_3944687

Българското представителство на една от най-големите световни компании в областта на иновативните и строителни материали – Групата Saint-Gobain, вече управлява бизнеса си с помощта на водещото ERP решение Microsoft Dynamics NAV, внедрено от Тим ВИЖЪН България. 

Сен Гобен Констракшън Продъктс България е специализиран в производството и вноса на строителни смеси, фасадни и хидроизолационни системи, топло и звукоизолация, акустика и системи от гипскартон за оформяне на вътрешни пространства. Има и представителство за внос и разпространение на плоско стъкло и специални гипсове за индустриални производства. Сен Гобен присъства официално в България от 2001 г., разполага с два завода и осигурява работни места на близо 100 служители.

Внедреното решение управлява цялостно всички дейности, свързани със счетоводство и финанси, корпоративна отчетност и контрол, управление на парични потоци, производство, покупки на суровини и материали, склад и продажби към клиенти, обединявайки в една централизирана система процесите на четири бизнеса. В рамките на проекта беше реализирана и интеграция със съществуваща система за електронен обмен на документи, което ще спомогне за по-лесното проследяване и цялостната оптимизация на документооборота в компанията. 

Сред предизвикателствата на проекта беше привеждането на софтуерната система в съответствие със стриктните изисквания на компанията-майка по отношение на бизнес и финансовата консолидация. Дългогодишният опит и експертиза на Тим ВИЖЪН България и изградената репутация на надежден и експедитивен внедрител, направиха компанията предпочитан партньор за реализиране на проекта. 

Използването на Microsoft Dynamics NAV ще подкрепи Сен Гобен Констракшън Продъктс България в постигане на високите ѝ цели за международен стандарт на обслужване на нейните клиенти и още по-голяма ефективност на екипа ѝ.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

октомври 2020
П В С Ч П С Н
« сеп    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031