Предишна статия
PwC БЪЛГАРИЯ СТАРТИРА КОНКУРС В ПОДКРЕПА НА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ, ИЗУЧАВАЩИ ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛНОСТИСледваща статия
Горещи новини

20/08/19

GOOGLE СТАРТИРА YOUTUBE KIDS НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
YouTube Kids 1

Детско съдържание за цялото семейство – сигурно и със защитени лични данни.

Днес Google обяви старта на YouTube Kids за българските деца и семейства. Приложението е изтеглено десетки милиони пъти и е генерирало повече от 160 милиарда гледания в цял свят, на разнообразно, но подбрано съдържание подходящо за деца на 18 езика, включително български.

YouTube Kids е уникално място в глобалната мрежа, изцяло посветено на децата и семействата, което предлага богато съдържание и възможност за безопасно търсене. Приложението предлага редица опции, които позволяват на родителите да контролират съдържанието, както и да използват разширените алгоритми за избор на съдържание, подходящо за най-малките.

Вие и вашите деца можете да гледате вдъхновяващи видеа, както на български, така и на чужди езици. Само с няколко кликвания може да следвате приключенията на смърфовете, Бен 10 и много други любими детски герои, или да пеете познатите детски песнички заедно с вокална група “Шоколадче”. Помогнете на децата да се научат да броят, да разпознават българските букви или да казват английската азбука заедно с героите от улица Сезам, а в края на деня ще заспиват заедно с известни приказки на български език.

YouTube Kids предлага:

Забавни и привлекателни графики: големи и ясни икони улесняват дори малките деца да използват приложението. Приложението има интегрирано гласово търсене, така че децата могат да намират филмчета, които искат да гледат, дори и да не могат още да четат и пишат.

Съдържание за цялото семейство: YouTube Kids е разработено, като по-безопасна версия на YouTube – място, подходящо за семейства, където децата могат да развият въображението си и да задоволят любопитството си. Канали и плейлисти могат да се разглеждат в четири различни категории: Обучение, Поредици, Разглеждане, Музика. Децата ще открият там видеоклипове, които ще ги накарат да се смеят или да проявят интерес. Те ще се научат как да правят пеещи балони, как да рисуват, да броят или да слушат известни български детски песнички.

Тъй като всяко семейство е различно приложението има опции, които позволяват контролирането на заявките, индивидуално от децата.

  • Режим на приемане на родителско съдържание: позволява да посочите какво съдържание да е достъпно в приложението (канали или отделни видеоклипове) за вашите деца. Сред съдържанието, което можете да изберете и приемете, ще намерите специално подготвени колекции. Някои от тях са списъци с канали, създадени от екипа на YouTube Kids – за забавление, игри и учене.
  • Настройки за търсене: можете да решите дали вашите деца могат свободно да търсят съдържание от всички ресурси на приложението. Включването на опцията за търсене позволява достъп до милиони видеоклипове, а изключването ограничава избора.
  • Таймер: приложението помага за контролиране на времето, което деца прекарват пред екрана. Приложението информира детето, когато изтече времето, което е зададено за използване на YouTube Kids.
  • Достъп чрез парола: можете да заключите достъпа до настройки и друга информация в приложението чрез отделна парола.
  • Тайна парола на детето: детето може да създаде своя собствена парола, за да защити профила си. В резултат на това други деца, които използват същото устройство, няма да имат достъп до филми и функции, които не са одобрени в профилите им. Ако детето забрави паролата си, тя лесно може да се изтрие.
  • Използването на приложението без потребителски профил: не е необходимо да влизате в профила си, за да използвате YouTube Kids. В приложението са премахнати и всички функции свързани с потребителския профил, като изпращане, споделяне, харесвания и т.н.
  • Подаване на сигнали: Google гарантира, че цялото съдържание е подходящо за цялото семейство, но предоставя и опция за докладване на видеоклипове, като по този начин подобрява приложението.
  • Българската версия на приложението можете да изтеглите безплатно от Google Play и App Store. Ако искате да гледате YouTube Kids с цялото семейство на телевизионния екран, нищо не е по-просто. Забавлявай се!

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031