EFBET С КУП ОФЕРТИ ЗА ЛОЯЛНИТЕ КЛИЕНТИПредишна статия
WINBET С АМБИЦИИ ДА НОКАУТИРА КОНКУРЕНЦИЯТАСледваща статия
Горещи новини

13/07/20

СЕРГЕЙ БРИН В ДЕСЕТ ЦИТАТА

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
sergey-brin

Така казва основателят на Google.

Сравнете принципите си за живот с правилата на един от основателите на Google Сергей Брин.

Всичко за Google

„Някои казват, че Google е Бог. Други казват, че Google е Сатана. Те смятат, че Google е твърде мощен, но не забравяйте, че търсачките, за разлика от други компании, изискват само едно кликване, за да превключите към друга търсачка. Хората използват Google, защото го избраха. Ние не ги заблуждаваме.”

За търсачките

Намирането на информация за повечето хора е по-важно от хороскопите, борсовите котировки, или редица други неща – всеки един от тях е достоен за внимание, но търсенето е наистина важно. Те (конкурентите) загубиха това от поглед. Ето защо първи пуснахме Google. Решихме, че търсенето е важен проблем, който изисква сериозна концентрация.

За стартъпите

Парите не трябва да бъдат мотивация. Много стартъпи не създават нищо полезно. Изглежда, че хората прекарват пет минути, за да измислят идеята, а след това години, да работят над нея. Ако прекараха още малко повече време в мислене, мисля, че биха могли да създадат нещо още по-полезно.

За свободата

Много мощни сили се противопоставят на свободния интернет от всички страни и по целия свят. И се притеснявам повече от преди. Това е страховито.

За успеха

Очевидно всеки иска да бъде успешен, но аз искам да бъда запомнен като новатор, много надежден и етичен и в крайна сметка много променил света.

За данъците

Мисля, че в идеалния случай данъците трябва да се събират от неща, от които не се нуждаем, и да субсидираме неща, които ще ни бъдат полезни. Например вредни неща, са тези, които произвеждат въглероден диоксид, могат да бъдат облагани с по-високи данъци. Това би намалило тяхното използване и намалило безсмислените разходи.

За градовете

Необходими са големи промени в начина на живот, и използването на земя. В повечето градове има толкова много земя – около 30-50% – която е определена за паркиране, това е ужасно разточителство. Освен това й самите пътища, които са претоварени и изискват много пространство, са напълно неприятни.

За младите

Аз забелязвам екзистенциалния страх на младите хора. При мен нямаше такъв. Те виждат огромни планини, там където аз видях само малък хълм, на който трябваше да се изкача.

За грешките

Колкото повече се спъвате, толкова по-вероятно е да се препънете в нещо, което си заслужава.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

юли 2020
П В С Ч П С Н
« юни    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031