БЪЛГАРКА ОТЛИЧЕНА СЪС ЗЛАТЕН ЗНАК ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ РЕПУБЛИКА АВСТРИЯПредишна статия
ОТОПЛИТЕЛНИТЕ УРЕДИ НА TESY, ОТГОВАРЯТ НА НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ЕС ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТСледваща статия
Горещи новини

20/03/19

КАРГОТЕК ИНВЕСТИРА В ГЛОБАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА БИЗНЕС УСЛУГИ В СОФИЯ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
MayaMilanova_Cargotec

Финландският лидер в сферата на решенията за управление на товари Карготек отбеляза официалното откриване на новия си глобален Център за Бизнес Услуги в България. Инвестицията показва доверието на финландското дружество в отдадеността на местния екип от специалисти и в потенциала за талант на българския пазар, които ще помогнат постигането на амбициозните цели на компанията в дългосрочен аспект за растеж.

Днес екипът на Карготек България се състои от 130 професионалисти и се очаква да продължи да се разширява, за да развие и доставя бизнес услуги на световно ниво в областта на финансите, човешките ресурси, управлението на информация и снабдяването. Новият център е напълно интегрирана част от финландската компания.

“Нашата инвестиция, тук в модерния и дружелюбен офис в сърцето на София, е дългосрочна и с фокус върху непрекъснато усъвършенстване. Планираме да се разрастваме и търсим хора с отношение и поглед към бъдещето, и които се стремят да се развиват дългосрочно в глобална компания, която има амбицията да ръководи посоката на създаване на по-‘умни’ бизнес услуги“, сподели Мая Миланова, ръководител на центъра за бизнес услуги и управител на Карготек България.

“Бих искал да поздравя екипа в новия център на Карготек за официалното начало на едно вълнуващо пътешествие към изграждането на рационализирани общи бизнес услуги за подобряване на ефективността, оптимизацията и прозрачността на процесите в компанията ни. Това ще позволи на водещите ни бизнес области Kalmar, Hiab и MacGregor да освободят време и ресурси, и да се съсредоточат върху растежа на бизнеса и иновациите, които правят световната търговия по-бърза, по-интелигентна и по-устойчива", каза Микко Пулакка, главен финансов директор на Карготек глобално.

Домакини на събитието бяха г-жа Мая Миланова, управител на Карготек България и г-н Микко Пулакка, изпълнителен вицепрезидент, главен финансов директор на Карготек глобално. Те приветстваха официалните гости – Н. Пр. Пайви Блинника, посланик на Финландия, г-н Лъчезар Борисов, зам.-министър на икономиката, г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, г-жа Милена Георгиева, зам.-изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Владимир Данаилов, главен изпълнителен директор на Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции. Специално за откриването от страна на финландското дружество в София пристигнаха членове на изпълнителния екип на копанията в лицето на Микко Пелконен, старши вицепрезидент за човешки ресурси и Соили Макинен, главен информационен директор, заедно с други гости и бизнес партньори на компанията.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

март 2019
П В С Ч П С Н
« фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031