Станимир Лешев: Ще изпълним успешно поетите ангажименти в областта на въздушния транспортПредишна статия
ЙОРДАН КАРАМАЛАКОВ: АВИАЦИЯТА ПРАВИ СВЕТА ПО-ДОБРО МЯСТО И ОБЕДИНЯВА ХОРАТАСледваща статия
Горещи новини

24/05/19

ЗУКЪРБЪРГ ОБЯВИ НОВИ ПРОМЕНИ ВЪВ FACEBOOK

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
1

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг заяви, че в политиката за сайта ще настъпят промени, насочени към укрепване на междуличностната комуникация и намаляване на съдържанието от обществените потребители. Това той написа на своята Facebook страница.

Според Зукърбърг, социалната мрежа ще намали значимостта на новините и рекламните публикации, увеличавайки броя на съдържанието от вашите приятели и членове на ползвателя, като това трябва "да допринесе за създаването на важни контакти между хората".

"Аз промених целите за нашите работни групи с акцент върху това как да ви помогнем да намерите подходящото съдържание, за създаването на по-смислено социално взаимодействие … Първата промяна, която ще забележите, ще засегне информационната лента, където вие можете да очаквате повече информация за приятелите си, семейството и групата", – казва основателят на американската социална мрежа.

Зукърбърг добавя, че процедурата за отстраняване на тези промени в алгоритмите на Facebook вече е започнала, но това ще отнеме няколко месеца. По този начин, добави той, хората ще прекарват по-малко време във Facebook, тъй като ще се намали броят на посещенията на сайта. Обаче времето в социалните мрежи, както очаква и основателят на платформата, ще стане по-ценно и полезно.

"Ако ние постъпваме правилно, аз вярвам, че това ще има добър ефект както за общността, така и за нашия бизнес в дългосрочен план", заключава Зукърбърг.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Новини на български

Facebook

Календар

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031