БЪЛГАРКА Е НАЙ-ДОБЪР СПА МЕНИДЖЪР В СВЕТА ЗА 2019 Г.Предишна статия
АНГЕЛА МЕРКЕЛ: Следваща статия
Горещи новини

08/12/19

ДОНАЛД ТРЪМП: „ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ОБИЧАМ ЖЕНИТЕ“

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Official portrait of President Donald J. Trump, Friday, October 6, 2017.  (Official White House photo by Shealah Craighead)

Запознайте се по-добре с лидерите на страните на G7 – какво казват те за тяхната младост,семейства, личен живот, страхове, кариера, политика.

Личният живот и кариера на президента на САЩ Доналд Тръмп в неговите цитати.

За жените
„Повече от всичко на света обичам жените, но в действителност те не са това, което са. Те са много по-лоши от мъжете, много по-агресивни и, Боже мой, те могат да бъдат умни. Трябва да им отдадем дължимото и да ги поздравим с факта, че имат невероятна сила, която повечето мъже отричат. "

За младостта
„Бях много безгрижен. Имах уютен малък студиен апартамент на Третото авеню в града и водех начин на живот, който тогава се смяташе за съвсем нормален, а сега, когато хората се страхуват да умрат по време на секс, е трудно да си го представим. Не пиех и не употребявах наркотици и стимуланти, а пиех само чаша кафе. Но 4–5 пъти седмично прекарвах с жени, всеки път с различни и невероятно се наслаждавах на всичко това. “

За съпругата си
„Мелания е основата на нашето семейство и невероятна майка на моя син Барън. Аз не бих бил този човек, който съм сега, ако тя не беше до мен."

За своя интелект
„Извинявайте, неудачници и мразещи, но аз имам един от най-високите коефициенти на интелигентност (IQ) – и вие всички знаете това. Моля, не се чувствайте толкова тъпи и несигурни, не е ваша вина. "

Относно дъщеря
„Вие знаете ли коя е една от най-известните красавици в света? Аз й помогнах да се появи на света. Това е дъщеря ми Иванка. Тя е висока 182 сантиметра, и тя има зашеметяваща фигура. Ако тя не беше моя дъщеря, аз самият щях да се срещна с нея. "

За смелостта в бизнеса
„Скромността и намеците са добри за монасите и психотерапевтите. А вие, ако се занимавате с бизнес, трябва да се научите да изразявате мнението си на глас и публично да обявявате сериозните си постижения. Никой друг няма да направи това вместо вас. "

За глобалистите
„Глобалистът е човек, който иска нещата да вървят добре по целия свят и, честно казано, не се интересува за собствената си страна. Ние не можем да си го позволим това. Знаете ли, има такава дума „националист“, която се счита за старомодна. Вие знаете ли какъв съм? Аз съм националист, добре? Харесва ми тази дума. "

За по-големия си брат
„Смъртта му се отрази на всичко, което се случи след това… Постоянно мисля, че наистина не му благодарих. Той беше първият от братята Тръмп и аз подсъзнателно се учех от него. Видях как хората използват Фред през цялото време. Той не се замисляше за причините за това отношение и това е една от най-важните грешки в живота. Хората са твърде доверчиви. А аз съм много недоверчив човек. Аз постоянно проверявам хората, автоматически; аз живея така, добро ли е това или лошо. "

За ядрената война
„Винаги съм мислил за това. Ядрената война в моята картина за света е важен елемент. Това е най-голямата възможна катастрофа, най-голямата заплаха за целия свят – и никой не обсъжда подробностите. Това е като с болест: никой не вярва, че ще се разболее, докато не се разболее. Никой не иска да говори за това. Мисля, че най-голямата глупост е вярата на хората, че няма да има ядрена война, защото, казват те, всеки знае колко разрушителна ще бъде тя. И това е пълна глупост. "

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

декември 2019
П В С Ч П С Н
« ное    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031