ЕМАНЮЕЛ МАКРОН: Предишна статия
ДЖУЗЕПЕ КОНТЕ: „МНОГО СЕ СТРАХУВАМ ОТ АРОГАНТНОСТТА НА ВЛАСТТА“Следваща статия
Горещи новини

23/01/20

ДЖЪСТИН ТРЮДО: „ВЕРОЯТНО БИХ МОГЪЛ ДА ПОБЕДЯ ВЛАДИМИР ПУТИН“

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
download

Личен живот и възгледи на канадския премиер Джъстин Трюдо в цитати.

За опита
„Бях инструктор по сноуборд, работех в нощен клуб, гид. Преподавах в гимназията. Аз не съжалявам за този разнообразен житейски опит “.

За баща си
„Баща ми (бившият министър-председател на Канада Пиер Трюдо) беше невероятно здрав, ярък, силен мъж във всички класически проявления на лидер, но в същото време имаше проблеми поради факта, че често държеше дистанцията при прояване на емоции. Хората се опитаха да ме обидят, казвайки: „Той не е син на баща си – той е син на майка си“. И винаги съм отговарял на това: „Благодаря ви много.“

За феминизма
„Веднъж казах на съпругата ми Софи, че за мен е много важно да отгледаме дъщеря си Ела-Грейс в духа на феминизма. И тя попита: „Да. Но какво ще кажеш на твоите синове? “ И аз казах:„ О, да. Мисля, че те също трябва да бъдат възпитани като феминисти. "

За съпругата си
„Бракът ни не е съвършен, в нашите отношения имаше и възходи и падения в отношенията ни, но Софи остава най-добрият ми приятел, моят партньор, любовта ми. Ние сме честни един с друг, дори когато боли. "

За децата
„Да ги оставим да са си само деца – да играем баскетбол с тях след училище, да им помагаме с домашните, да ходим на къмпинг с тях, дори и да не искат да прекарат уикенда със семейството. Такива преживявания оформиха живота ми много повече от лукса и обстановката и, разбира се, аз се надявам, че именно това формира живота им.“

За Владимир Путин
„Вероятно бих могъл да победя Владимир Путин (в ръкопашен бой). Може би не знаете, но аз наистина бях боксьор и според майка ми доста добър в това … Той има снимки на топлес, а аз имам такива. Защо да не оставим хората да решат кой е по-силен, а? ”

Относно бокса
„Много хора смятат, че боксът е свързан с това колко силно можеш да удариш противника си. Те грешат. Боксът – това е колко бързо ще станеш и продължиш битката след силен удар. "

За отношението към хората
„Ако се доверите на своите избиратели и се отнасяте към тях като към умни, разумни, мислещи личности, те ще станат такива – аз съм бивш учител, така че знам. Знам, че ако се отнасяте към учениците си като към ужасни студенти, те ще станат ужасни студенти. И това се отнася за всички хора по света."

За многообразието
„Силата на Северна Америка е в идеята за разнообразието – това е нашият ценен дар за света. Без значение откъде идвате, какво изповядвате, какъв цвят на кожата имате, кого обичате, вие тук сте свой. Това е вашият дом. "

За свободата
„Моята идея за свобода е, че трябва да защитаваме правото на хората да вярват в това, което диктува съвестта им, и в същото време да се борим, да защитим хората от налагането на убежденията на другите.“

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

януари 2020
П В С Ч П С Н
« дек    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031