БОЖИДАР НЕЙЧЕВ: „ПРЕДПРИЕМЧИВОСТ СЪЧЕТАНА С ПОСТОЯНСТВО = НА УСПЕХ”Предишна статия
ДИМИТЪР ЕНЧЕВ: В БЪЛГАРИЯ ИМА ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА БИЗНЕС И МНОГО ПО-БАЛАНСИРАН ЖИВОТСледваща статия
Горещи новини
  • Розов слон се роди в Южна Африка (СНИМКИ)Тимъти Янсен Ван Вуурен, рейнджър в резервата „Мала Мала“ в Южна Африка, бил доста изненадан при една от редовните си обиколки. Вуурен се натъкнал на необичайна гледка: новородено естествено розово [...]
  • Видео: Как се прави стъклото Фабриката за производството на ръчно духана стъклария, както и на най-различни по форма, размери и цвят флакони "Инхом" е разположена на брега на Белославското езеро, на мястото, където през 1893 [...]
  • Днес съм министър в оставка. Утре съм министър в оставка в отпускаТова заяви пред БНТ правосъдният министър Цецка Цачева, която подаде оставка заради скандала с апартаментите на властта, включително нейният. На въпрос кой трябва да я замести, Цачева беше лаконична: "Това е [...]

24/03/19

ВИКТОР ФАЧЕВ: ЖЕЛАНИЕТО НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАШ Е СИЛАТА, КОЯТО ТЕ ДВИЖИ НАПРЕД

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Kaufland_Bulgaria_Viktor Fachev_HR_Director

Виктор Фачев е директор „Човешки ресурси” в Kaufland България.

Защо заставатe зад кампанията на PwC „Твоите 25 причини да избереш България“? 

Защото в България добрите примери за успешен бизнес стават все повече. За Kaufland България тайната на този успех е силният и мотивиран екип. Затова за нас основна мисия е да осигуряваме високия стандарт и условия, в които младите таланти ще се развиват успешно.

В нашия екип вярваме, че желанието непрекъснато да се усъвършенстваш е силата, която те движи напред. Затова в нашата компания залагаме особено много на споделения опит и подкрепа, които в комбинация с всекидневните предизвикателства на нашия сектор, представляват една от многото вдъхновяващи причини младите хора да изберат България за своето кариерно развитие.

Има ли условия за успешен бизнес в България? 

Разбира се. Устойчивият успех на Kaufland България доказва именно това. Но далеч не сме единственият пример – доказателство за това са икономическият подем в страната и увеличаващите се инвестиции.

В нашата компания работим усилено, за да допринесем за това развитие, като подкрепяме българските производители, стимулираме изграждането на енергийно ефективни сгради и се стараем да инвестираме непрестанно в обществото чрез социалните кампании, които подкрепяме.

Добрите и устойчиви практики са вече неизменна част от бизнес плана на всяка успешна компания. Това е неуспорим сигнал за променящата се работна среда в България.

Има ли „изтичане на мозъци” и какви са перспективи пред младите за завръщане в България?

Като цяло намирам за градивно любопитство това, че младите хора пробват различни образователни системи или сфери на работа и в страни извън нашата. Това със сигурност дава добавена стойност на първо място за тях самите, а след това и за компаниите, които ще изберат за своето професионално развитие.

Kaufland България е пример за това, че тенденцията млади кадри да се завръщат у нас все повече се засилва. Много от колегите, които работят в централния ни офис, са учили или работили в чужбина, но са избрали да се върнат в България. Аз самият съм пример за това. Взех това решение, защото вярвам в огромния потенциал на България като човешки капитал, общество и икономика.

Има ли достатъчно успели българи (бихте ли посочили имена)?

Разбира се. Имаме много ярки примери за успехи, при това не само на територията на нашата страна, а и отвъд. Това вдъхновява младите хора и е ясен сигнал, отново, че успехът зависи основно от личната мотивация, дисциплина и желание за развитие.

Защо сте решили да се развивате в България?

За мен нямаше по-голямо удовлетворение от това да работя там, където вярвам, че ще бъда най-полезен – у дома.

Младите хора, които тепърва започват кариерното си развитие, трябва да знаят, че успехът им зависи от желанието им да се развиват непрекъснато. Има много добри примери, че това е вече повече от възможно и в България.

Заедно с екипа ни ние превръщаме Kaufland България в една от най-добрите компании у нас и като топ работодател сега създаваме възможности и условия за следващите поколения да избират и да се развиват тук.

Какво те прави успешен в България?

България не се различава от другите места по света, където се прилагат високи стандарти и добри практики в бизнеса. Горд съм, че Kaufland България се развива всеки ден и е ярък пример за компания, която прави именно това благодарение на професионализма и ценностите, които хората от нашия екип споделят.

Компетентност, коректност, лоялност и иновативност – всеки ден виждам на практика как тези качества на нашия екип са добавената стойност, която осигуряваме на потребителите и ни задържа на лидерското място през последните години.

Те са моят пример за това какво те прави успешен в България.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

март 2019
П В С Ч П С Н
« фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031