БЪЛГАРИН Е СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ АРХИТЕКТИ В ЕВРОПАПредишна статия
БЕРНАР АРНО ИЗМЕСТИ БИЛ ГЕЙТС В КЛАСАЦИЯТА НА НАЙ-БОГАТИТЕ ХОРАСледваща статия
Горещи новини

10/12/19

БЪЛГАРИН НОМИНИРАН ЗА PR LEADER ЗА 2019 Г. ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
L.Alamanov

Любомир Аламанов е номиниран за втори пореден път в престижната категория на ICCO Global Awards 2019 от най-голямата световна организация на ПР-компании и национални асоциации.

Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) публикува номинациите си за най-добри агенции и професионалисти в ПР-сферата за 2018 г. в ежегодните си ICCO Global Awards 2018. Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, за втора поредна година е номиниран в престижната категория PR Leader of the Year. Той е единственият българин, достигал до финала на авторитетните награди и единственият комуникационен специалист получавал две поредни номинации.

В същия конкурс SiteMedia Consultancy е номинирана за Най-добра независима агенция на 2019 г. за EMEA регион (Европа, Близък Изток и Африка). Сред финалистите са кампании и проекти на световни агенции като FleishmanHillard, Hill+Knowlton, Weber Shandwick, Edelman, Ketchum и много други. Официалната церемония по награждаването ще се състои в Лондон на 3-и декември. Признанието идва само месец след като SiteMedia Consultancy бе определена повторно за едно от най-добрите работни места в ПР сферата за целия свят от PR News.

„Това отличие е пореден триумф на българската комуникационна общност. Няма да се уморя да повтарям, че пазарът ни е на световно ниво и по цял свят ни дават за пример. Не случайно толкова много български агенции и специалисти печелят международни награди. През 2005 г., когато Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) се присъедини към ICCO, ние всички почерпихме световен опит и се учихме. 14 години по-късно спокойно може да се каже, че ние преподаваме на света”, сподели Любомир Аламанов и допълни: „Иновативните услуги, разширяването на границите, цялостното развитие на комуникационната сфера в нови посоки са само едни от бъдещите насоки за развитие на пазара ни. От всеки един от нас и от всички ни като общност зависи колко усилено ще работим и как ще развиваме комуникационната сфера. Потенциалът ни е огромен, само трябва да продължим и да покажем още много добри практики и прекрасни примери.“

Любомир Аламанов е собственик на SiteMedia Consultancy. В сферата на комуникациите е повече от 20 г. и е ръководил проекти за Lidl, Coca-Cola, HP, Майкрософт, Теленор, Нестле, Байерсдорф, Сименс и много други. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. Любомир Аламанов е един от основателите на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и неин председател за 8 последователни години, както и сред основателите на Българската асоциация на агенциите за дигитални комуникации

(БААДК) и неин пръв председател. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations. Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията – 50 Game-Changers of PR for 2017, а The Holmes Report го посочи в престижния списък Innovator 25 EMEA 2018. Само преди месеци получи Honorable Mention за CEO of the Year 2019 на престижните PR Platinum Awards 2019.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

декември 2019
П В С Ч П С Н
« ное    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031