ПОКОЛЕНИЕ Z: ЛИЧНОСТНИТЕ КАЧЕСТВА ЩЕ СА ПО-ВАЖНИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА КВАЛИФИКАЦИЯ ЗА ЛИДЕРИТЕ ПРЕЗ 2050 Г.Предишна статия
ВЛАДИМИР ПЕНКОВ: ПРОФЕСИЯТА НИ СЕ ПРОМЕНЯ С ГОЛЯМА СКОРОСТСледваща статия
Горещи новини

24/10/20

БЕШЕ ПРЕДСТАВЕН ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ TRACK-DAY АВТОМОБИЛ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
IMG_2309_retouched

Автомобилът е разработен изцяло от български екип и предлага безкрайни възможности за индивидуализация.

В зала Джон Атанасов на София Тех Парк беше представен Kinetik 07. На събитието присъстваха над 1 000 души, сред които много автожурналисти и автоентусиасти. Kinetik 07 представлява уникална по рода си автомобилна платформа, предназначена за производство на автомобили в ограничен, „бутиков“ тираж. Разработката е дело изцяло на български екип. Всички инженери на борда на това технологично приключение са от Варна. В
създаването на автомобила като са използвани най-съвременни технологии за проектиране като 3D принтиране, виртуална (VR) и добавена реалност (AR).

Тези технологии ускоряват проектирането на автомобила и съкращават времето от скицата до създаването на пълноразмерен и функционален екземпляр. За самата изработка от Kinetik също залагат на върхови технологии. Фирмата е пионер в България по отношение на използването на 3D принтер за едрогабаритните компоненти на колата.

Всички тези иновации позволяват да бъдат създaвани автомобили, които са тотално различни един от друг както по отношение на екстериорен дизайн, така и по отношение на интериор и интерфейс на infotainment системата. От младата българска компания се гордеят със собствените си електроника и софтуер за управление на различни функционалности в автомобила. Те са изцяло разработени от Kinetik и нямат аналог в световен мащаб.

Мисията на Kinetik e опровергаването на стереотипите, че в България не може да бъде проектиран и изграден високотехнологичен продукт, който да е на световно ниво.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

октомври 2020
П В С Ч П С Н
« сеп    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031