ПЕТЯ ЛАКОВА: НУЖНА Е ТРАНСФОРМАЦИЯ НА БИЗНЕСА, ЗАЩОТО ОЧАКВАНИЯТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СЕ ПРОМЕНЯТПредишна статия
БАНКИТЕ СТАНАХА ВИП КЛИЕНТ НА КОЛЕКТОРСКИТЕ ФИРМИСледваща статия
Горещи новини

22/05/19

Бен Маркс гостува на eComm Congress 2019

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Ben Marks meet Magento

Гуруто на e-commerce платформата с отворен код Magento ще се срещне с посетители на щанда на Extensa

• Всяка година Magento генерира над $100 млрд. брутен приход на онлайн магазините, които я ползват.
• Платформата бе придобита преди година от Adobe за $1.68 млрд.
• В България е ползвана от над 500 активно работещи магазина.
• Премиум версията Magento Commerce предлага допълнителни инструменти (включително BI), които дават на бизнеса още възможности за анализи, растеж и конкурентно предимство.

Един от пионерите на платформите за електронна търговия – Бен Маркс, ще гостува в България на eComm Congress 2019. Той е тук по покана на единствения сертифициран Magento партньор в страната – Extensa, компания с 10-годишна история, която се фокусира върху предлагането на решения за електронни магазини, базирани на платформата Magento.
Бен Маркс вече повече от десетилетие развива платформите за електронна търговия с отворен код и в частност Magento, като от 2011 г. работи за Magento. Посланикът на популярната софтуерна среда активно работи за разрастване на обществото, което я развива и имплементира в най-различни проекти. Той има солиден принос за създаването на обучителни материали, които помагат на начинаещите разработчици да получат компетенцията за предлагане на решения, базирани на прогресивната платформа Magento.
Бен Маркс идва в България, за да помогне за увеличаване на популярността на Magento и да сподели защо счита именно това решение за най-перспективно в сферата на електронната търговия. Сред целите на посещението влиза и полагане на основите на локално Magento общество, което по традиция е движеща сила за популяризиране на платформата и играе съществена роля в осигуряването на услуги за развитие и поддръжка на електронни магазини на нейна база.
Желаещите да се срещнат и поговорят с Бен Маркс, могат да посетят щанда на Extensa – единствен сертифициран Magento Solution Partner за България – в Sofia Event Center (Парадайз Център, ет.3) на 19-ти април, от 13,30 ч., като за целта трябва да имат регистрация за eComm Congress.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031