Д-Р ХРИСТО ИЛИЕВ: ПЪЛНОЦЕННАТА РЕАЛИЗАЦИЯ ИЗИСКВА ДА ПЪТУВАШ, ДА СЪБИРАШ ДОБРИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ПРИМЕРИ, ЗА ДА ГИ ПРИЛОЖИШ В БЪЛГАРИЯПредишна статия
РУМЕН ЦОНЕВ: ПРЕД ХОРАТА С ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ ВИНАГИ ИМА ПЕРСПЕКТИВИСледваща статия
Горещи новини

23/02/19

АВТОМАТИЗИРАНИ СИСТЕМИ ЗА ТРЕЙДИНГ: СЕРИОЗНО?

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
RR-photo

Автор: Роберт Ролих

От време на време някой ми задава въпрос относно автоматизираните системи за трейдинг или алгоритмичното търгуване. Това са компютърни приложения за трейдинг, които са предназначени да купуват и продават автоматично финансови инструменти от ваше име.

Компаниите, които ги рекламират, казват нещо подобно в своите реклами:

„Просто се отпуснете и гледайте как нашата автоматизирана система за трейдинг печелие пари за Вас! Гарантирано!“

„Спечелете 3000 долара на седмица без да си мърдате пръста. Вашата финансова свобода сега е достъпна с [име на системата]!“

Представете си това: абонирате се за автоматизирана услуга за трейдинг и захранвате сметката си със средства. Оттам нататък всичко е автоматизирано. Можете да отидете на плажа и да се наслаждавате на живота, докато автоматизираната система за трейдинг работи денонощно и прави пари за Вас.

Най-доброто от всичко е, че можете да си купите някоя от тези системи само за $200. Някои компании дори ги предлагат безплатно. Преди няколко дни видях интересна онлайн реклама. Тя казваше: „Как правя $3000 на ден от трейдинг.“

Обичам да проверявам такива реклами. Винаги можете да се посмеете добре. С тази реклама, просто не можах да спра да се смея, догато гледах видеото на уебсайта.

Забогатейте бързо с тази свръхсекретна технология!

Видеото започва с красива жена на около 40 години, караща Jaguar, която разказва как печели много пари от дома си. Тя паркира колата пред голямо, луксозно имение и влиза вътре. Сяда на дивана и започва да обяснява как нейният покоен съпруг, работещ в тайните служби, й е дал тайна технология, която предсказва движенията на Форекс пазарите.

Тъй като тя е толкова добра душа, вече я е споделила с някои от приятелите си и сега всички са безумно богати, карат спортни коли и пият шампанско. Технологията е толкова невероятна, че дори не е нужно да знаете как да работите на компютър, за да я използвате, тъй като тя прави целият трейдинг автоматично за Вас.

След това идва голямото откровение. Тъй като тя иска да помогне на колкото се може повече хора да станат богати, предлага тази технология безплатно. Просто трябва да откриете сметка на нейната платформа и да я захраните с $1000. Еха! Тя има най-мощната технология, която предвижда бъдещето и ще я получите безплатно.

Просто не можех да спра да се смея. Човекът, написал сценария за този видеоклип, трябва да бъде нает в Холивуд, за да прави ситкоми.

Автоматизираните системи за трейдинг и вашите мечти да карате този червен кабриолет…

Очевидно някои хора правят инвестицията. Типичният клиент е, разбира се, млад мъж, който мечтае за всички горещи момичета, които ще бъдат привлечени от него, когато шофира червения си кабриолет Ferrari.

Но в действителност, единственото нещо, което автоматизираната система за трейдинг или алгоритмичната търговия прави, е да източи сметката Ви и тя го прави много ефикасно. Единствените, които правят пари от автоматизирани системи за трейдинг, са големите банки, които вероятно работят със системи на стойност стотици милиони долари и имат най-бързите връзки с фондовите борси. Сложните системи плюс предимство от няколко наносекунди им дават преимущество и това е всичко, от което се нуждаят, за да печелят пари.

Единственото, което автоматизираните системи за трейдинг правят успешно, е да източат сметката Ви. Да си мислим, че истинска система ще бъде на разположение на клиентите на дребно за няколко стотин долара, е сериозна заблуда. Така че, когато някой Ви предложи новия си софтуер за трейдинг, попитайте го защо не е на тропически остров, живеейки по-щастливо от всякога.

Присъединете се към мен на моя семинар в София „Решение за един милион долара“.

Искате ли научите това, което финансовата индустрия не иска да знаете за инвестирането? Подготвил съм нещо, което ще ви „взриви“ (и ще спаси финансовото ви бъдеще).

Научих се по трудния начин (като загубих 6-цифрена сума пари), че финансовата индустрия и консултантите работят усилено, за да ви помогнат да направите грешни инвестиционни решения и да ви посъветват да инвестирате в най-лошите възможни финансови продукти – така че те да спечелят от това.

Ето защо, моята мисия сега е да споделям това, което какво финансовата индустрия не иска да знаем за инвестирането. Милиони хора по целия свят губят много пари, без дори да го осъзнават. И това трябва да спре.

Ето защо подготвих семинар, на който ще ви науча как да избегнете това. Това обучение е наистина важно за Вашето финансово бъдеще. Всъщност, ако не научите това, което ще представя на семинара, никога няма да можете да правите печеливши инвестиции, а ще губите пари, без дори да сте наясно с това.

Прекарах 7 години в живота си, за да науча тези подробности, но сега можете да ги разберете за 4 часа. И най-доброто от всичко: това може да Ви излезе безплатно.

Затова се регистрирайте още сега на Investments.bg!

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« яну    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728