Горещи новини
  • Пожар бушува в района на ТЕЦ-Сливен (ВИДЕО)Пожар бушува в района на ТЕЦ - Сливен. Според говорителя на Областната дирекция на МВР в Сливен Първолета Мандинска, цитирана от "Фокус", в района на топлоцентралата са се запалили бали [...]
  • Гол на Салах беше избран за №1 през сезона Нападателят на "Ливърпул" Мохамед Салаха спечели наградата "Пушкак" за най-красив гол в света през сезона. 26-годишният египтянин беше отличен за попадението си във вратата на "Евертън" в двубоя им от [...]
  • България става член на Международния валутен фондУчастието на България в МВФ и МБВР е предмет на обсъждане в Политбюро още през 1987 г., когато плановата икономика се задъхва от хроничен недостиг на средства. Това предложение обаче [...]

24/09/18

Въпросник - Национален конкурс "Най-зелените компании в България 2013"

Print

Конкурсът на b2b Magazine „Най-зелените компании в България” е първата цялостна методика,разработена за измерване на екологичните показатели.

За четвърта поредна година класацията на b2b Magazine ще оцени и отличи най-зелените компании, независимо от това дали са големи или малки, стига да покажат, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.

Проучването е уникално за България, като отчита постигането на "зелени" цели и корпоративни стратегии, които всекидневно привеждат в действие фирмените политики за опазване на околната среда. Допитването разграничава компаниите, които имат зелени инвестиции не само заради законовите изисквания към тях, но и поради собствените си каузи за по-здравословна среда.

Въпросникът е отворен за попълване до 15.06.2014 г.

Всички въведени от вас данни остават строго конфиденциални и ще бъдат използвани само и единствено с цел оценяване на вашето участие от журито в конкурса.

Въпросник

  • 46. Прикачете снимки, които показват Вашите иновации.

  • Данни за лицето, попълнило въпросника

  • ©Настоящият въпросник е изготвен за целите на конкурса „Най-зелените компании в България – 2013 г.”, организиран от b2b Magazine и не може да бъде използван по никакъв начин без изричното писмено съгласие на b2b Magazine.
 

Изпрати въпросника

Facebook

Календар

септември 2018
П В С Ч П С Н
« авг    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930