Горещи новини
  • МЕРКИ СРЕЩУ АФРИКАНСКАТА ЧУМА: Промени в закона за ловаПромени в закона за лова в отговор на опасността към границите на България да се приближи опасната африканска чума по свинете. Заради този риск управляващите обявиха, че ще вдигаме телена [...]
  • Въоръжен взе заложници в супермаркет в Лос АнджелисПолицията в Лос Анджелис задържа въоръжен мъж, който взе заложници в супермаркет, предаде АП. Мъжът, според медиите 18-годишен афроамериканец, прострелял баба си и приятелката си при семеен спор, след което избягал [...]
  • Горящо сметище обгазява Благоевград (СНИМКИ)Гори сметището на община Кочериново, намиращо се край кръговото кръстовище на Автомагистрала "Струма", при разклона за село Бараково и Рилски манастир, съобщава БГНЕС. Гъст черен дим, стелещ се западно от долината [...]

22/07/18

Въпросник - Национален конкурс "Най-зелените компании в България 2013"

Print

Конкурсът на b2b Magazine „Най-зелените компании в България” е първата цялостна методика,разработена за измерване на екологичните показатели.

За четвърта поредна година класацията на b2b Magazine ще оцени и отличи най-зелените компании, независимо от това дали са големи или малки, стига да покажат, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.

Проучването е уникално за България, като отчита постигането на "зелени" цели и корпоративни стратегии, които всекидневно привеждат в действие фирмените политики за опазване на околната среда. Допитването разграничава компаниите, които имат зелени инвестиции не само заради законовите изисквания към тях, но и поради собствените си каузи за по-здравословна среда.

Въпросникът е отворен за попълване до 15.06.2014 г.

Всички въведени от вас данни остават строго конфиденциални и ще бъдат използвани само и единствено с цел оценяване на вашето участие от журито в конкурса.

Въпросник

  • 46. Прикачете снимки, които показват Вашите иновации.

  • Данни за лицето, попълнило въпросника

  • ©Настоящият въпросник е изготвен за целите на конкурса „Най-зелените компании в България – 2013 г.”, организиран от b2b Magazine и не може да бъде използван по никакъв начин без изричното писмено съгласие на b2b Magazine.
 

Изпрати въпросника

Facebook

Календар

юли 2018
П В С Ч П С Н
« юни    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031