Горещи новини
  • Опърничавите Сценарий: Младен СтояновРежисьор: Георги Костовв ролите: Симеон Лютаков, Анастасия Левордашка, Станислав Яневски, Диона и др.Кино зрителите ще могат да проследят един динамичен и интересен сюжет, включващ приключения с мотори, самолети, [...]
  • Създадена е Западна ГерманияЗападна Германия е неофициално наименование на Федерална република Германия (съкратено ФРГ) в периода от нейното създаване през май 1949 г. до Обединението на Германия на 3 октомври 1990 г., когато [...]
  • Тръмп може да подлежи на импийчмънт, заяви Нанси ПелосиПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп може да подлежи на импийчмънт заради възпрепятстване на правосъдието и прикриване на нарушения, заяви председателят на долната камара на Конгреса Нанси Пелоси, цитирана от Ройтерс. [...]

22/05/19

МАРКАТА JACOBS СПОДЕЛЯ ТАЙНАТА НА ПЕРФЕКТНАТА ЧАША КАФЕ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Jacobs_Coffe_Bean_1

Специално Pop-up кафене ще посети 6 града в България, където професионални баристи ще приготвят чароматни Jacobs напитки.

Коя е перфектната чаша кафе? За всеки отговорът на този въпрос има различни измерения. Но Jacobs вярва, че перфектната чаша кафе е тази, която създаваме самите ние и пием с удоволствие и наслада. Защото само тогава магията на кафения ритуал е пълна. Именно това вярване намира изражението си в новата кампания на кафе Jacobs.

Jacobs обръща поглед към истинските любители на чароматната напитка и си поставя за основна цел да докаже, че магията на перфектната чаша кафе не се крие в скъпата кафе машина или професионалната техника. А там откъдето започва всичко – в кафето и в нашите ръце. За да докаже това, Jacobs си партнира с професионалните баристи от DABOV Academy. Заедно с тях зад бара на своето Pop-up кафене Jacobs ще посети 6 града в България по време на специално роуд шоу. Всички посетители ще имат възможността не само да се насладят на кафе-продуктите от портфолиото на Jacobs, но и с помощта и напътствията на професионалните баристи зад бара, да се научат как съвсем сами вкъщи да приготвят своята „магическа“ чаша кафе.

Роуд шоуто ще посети София, Пловдив, Плевен, Русе, Бургас и Стара Загора. В София любителите на Чаромата ще могат да открият pop-up кафенето в Градинката на Народен театър, на мястото на „Немски коледен базар“ на 9 и 10 май. Европейската столица на културата ще бъде втората спирка по пътя на кафенето. На 11 май то ще бъде разположено в Пловдив, в близост до Римски стадион на ул. Христо Г. Данов. Жителите на Плевен ще се насладят на ароматно кафе на 15 май на площад „Свобода“, а на следващия ден – 16 май – кафенето ще посрещне русенци, разположено между градски съд и Часовника в центъра на града. Бургас ще отвори вратите на своята Морска градина на 18 май, където кафенето на Jacobs ще бъде позиционирано до открит фитнес Флора. За финал роуд шоуто ще посети Стара Загора на 19 май, където баристите ще приготвят ароматни кафета на бул. Руски 36.

За всеки, който не успее да се докосне лично до магията на чаромата, Jacobs предоставя страхотна възможност. На уебсайта www.coffeemagic.bg професионалните баристи на Jacobs споделят тайната на перфектната чаша капучино, еспресо, лате арт, лате макиато или айс кафе в няколко лесни и бързи рецепти. И тъй като има малко неща, които са по-фотогенични от перфектната чаша кафе, Jacobs отправя предизвикателство на всички любители на Чаромата. Всеки, изпробвал една от рецептите, може да заснеме своята напитка и да качи своя кадър на уебсайта www.coffemagic.bg. По този начин участва за големите награди – невероятен Кафе кът, професионална кафе машина Saeco или чароматно кафе Jacobs за цяла година.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *